Arg

Jag stör mig på vissa folk ibland. Älskar människor , älskar att träffa nya människor. Men för helvete , var dig själv och ändra dig inte. Jag stör mig på folk som ändrar sin personlighet när man är med någon annan.
Varför har den personen rätt att ändra på dig själv?
Ingen har rätt att göra det. Jag stör mig på folk som måste blanda sig i när det inte ens gäller de, fyfan!
Om nåntiing är min ensak, då är det min.. och inte din!!
folk ändras , det har till och med jag fattat, men måste man ändra sig till det sämre? nej det måste man inte, så ni människor som läser detta, jag hoppas att ni förstår och tar er en tankeställare.
Och btw, Känn inte nu att jag är arg på er , för det är jag inte, men om alla kunde tänka såhär... hade jag sluppit bli arg.
Jag var bara tvungen att skriva av mig allt... gaaaahhh 

Peace / V


old pic with my best friend.. the webcam ;)

schoooool iz coool

vår fin immitation av hmmmm who ? that's a secret i never tell. xoxo LMT


Keba last night

Jag säger bara såhär... DET VAR GRYMT! omg så jävla bäst det var. Mina fötter dog men jag överlevde haha ;) Det blev många kort och en jävla massa dans, emma vi kan verkligen vara grymma med världens sämsa humor, but that's why I love you. Nu ska jag vidare och plugga tyska bläää.
Just det ! skulle jui spela match idag men knäna och halsen hindrade mig... cp :(


Emma, Keba och jag

peace! / V

AWSOME

Tjena sexxii. Blir ett snabbt inlägg sen måste jag lägga mig igen och efter det så blir det Gossipgirl yeeei. Gårdagen var awsome, hela dagen. Började med att jag var hos älsklingen till klockan nio, sen mötte jag Stephi som hade varit hos hennes pojkvän och sen stack jag och hon hem till henne för att hämta hennes grejer.

När vi hade hämtat grejerna stack vi hem till Lidde och hade lite partyyy. Jag har i alla fall lärt mig en läxa nu.. Vene vad resten säger haha. Men att rulla i snön i bara trosor och jacka klockan ett på kvällen och sen sätta sig i hissen och åka runt låter inte som något ett par normala ungar skulle göra när dom sover över. Fast ja, normala och våra namn går inte ihop i samma mening.. Haha, tack för en rolig dag älsklingar♥

PLEASE EXCUSE ME I DON'T MEAN TO BE RUDE BUT TONIGHT I'M FUCKING YOU!

WUUUUUHOOOO! LOVE IT

TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT!

Stryck det a GREAT night. Mina brudar kommer ikväll vid nio. Dem fixar coola och lite grejer medan jag fixar spriten. Eller den är ju här. Öl , Gin , Vodka , Vin , Martini och sen finns det något jag ej vet vad det är. Ikväll kommer många bilder tas och toan kommer väl vara upptagen ganska ofta. Haha nä men vi lär ju spela handboll med huvudvärk imon. Vanessa få ha kul på keba, medan vi ha kul här hemma med vilken musik vi vill , nanana vanessa! haha. Jaja nu ska jag dra och fixa lite saker vi hörs senare. Kanske blir något fylleinlägg från vår sida..
.
Sista gången jag drack med någon HEMMA var med Ivana.
Början utav kvällen.
I början av kvällen fortfarande. Tro mig ni vill ej se slutet utav kvällen!

VANESSA

Ska ut ikväll! Äntligen säger jag bara, så sjukt trött på att sitta hemma på en lördag kväll när man vet att man i somras var ute varenda lördag, bläää. Men ikväll ska lilla jag till lilla emmaboda (haha) och titta på keba jaoo. Hoppas på en fett kul kväll, och mitt SATC gäng får ha det kul utan mig ikväll ;) Bilder kommer nig komma ut efter konserten, och jag måste erkänna ... vi har blivit sämre på att uppdatera, ggirls kom igen nu !


White face med fin etikett på tröjan , me like haha ;)

Sorry..

..För dålig uppdatering, haft såå mkt annat hela veckan så jag ha rinte hunnit liksom ;)
Jag är påväg att bli sjuk.. kul va? Ont i jävla fitthalsen men aja.
Ikväll ska jag kanske dra och titta på keba, om inte drar jag till lidija och festar där , hahah :D
Kul inlägg jag vet men vafan... kommer kanske nåt roligare idag ;)
/ Vanessa <3


Bild sen i somras, Miss it

Peace

Hittade lite bilder från igår på mobilen. Hehe,


Marina, Lidija och Ebba

Haha, vanessa och lidija. Lidija tattade min mössa :(

Haha, kolla hur marina tar kort, haha jävla nolifer.

Jag och Vani. Haha

HAHA, omg

Jag och bebis<3


I want you to want me , I need you to need me!

Hejsan duktig jag varit på att blogga. Sitter här och äter popcorn medan jag väntar på att filmer ska laddas ner. Idag var jag med mina svartskallar på mcd och chillade lite där. Imorgon blir det förmodligen något kul är ju själv hemma så! Kommer vara det hela veckan eftersom pappa åker till min syster i Österrike. Så skönt att vara själv men framförallt kul ;)! Imorgon åker han.
.
PS. Denna blogg tillhör nog mest mig och Tamara som ni märker ;)
Dem första donken dagarna, efter sommaren miss it...

DAGENS BÄSTA:

Vanessa: Kolla den dära pojken.
Jag, Stephi & Lidija: Ah vadå då?
Vanessa: Ser ni inte hur han sitter?
Vi: Jo, och?
Vanessa: Men han ser ju typ ut som Barack Obama!!
Vi: Va???
Vanessa: Ja men han sitter ju typ med händerna och ba ''Jag vill ha mat!!'' *slår med händerna på bordet och har en skitkonstig röst*

Fyfan vad vi dog av garv. Jaja, vi fyra, SATC gänget som vi kallar oss drog till vårt andra hem (Mcdonalds). Fettchill som vanligt, och en massa skratt. Hände fler roliga grejer men kommer inte på något mer. Tjejerna får hjälpa mig med resten OM DOM ÄNDÅ UPPDATERADE för en gångs skull så vore det ju kanon ;) Jaja, imorgon blir det fest hos Lidija, tagga!!!! Love you♥/T
SATC. Stephi, Lidija, Jag & Vanessa.

LÄKARBESÖK OCH SHOPPING

Tjenis penis! Kom precis hem från kalmar. Var hos doktorn igen och denna gången sa han att jag inte fick träna på 3 veckor och att om det inte blir bättre om 3 veckor så skulle jag operera :( MEN han sa att han tror att det kommer att bli bättre och han såg rätt säker ut så jag tror också det faktiskt.

Anyways efter läkarbesöket så åkte vi in till centrum där jag köpte ett par vinterskor, (som jag inte ens gillar så jag ska köpa nya igen, detta var bara under tiden tills jag hittar ett par andra), en svart klänning med ''skinn'' på sidorna, en tshirt och en tröja. Skulle köpa en sjukt fin kofta och en sjukt gullig mössa inne på bikbok men det hann jag inte så jag köper det nästa gång vi åker in. Älskade mössan och koftan!!
HUUUGS/T♥

Galet snygga kvinnor!

Det finns tusentals snygga kvinnor men fyfan, vi serber har också fina kvinnor t.ex. Seka Aleksic och Ceca.

MUSIC ♥

Sitter här och lyssnar på juggemusik. Med handen på hjärtat sådär, så finns det inget bättre ;) Fast fan, det påminner mig om alla Serbien minnen och det är inte lika kul. Då saknar jag alla igen. Gillar inte sakna känslan asså..

Nu ska jag i alla fall fortsätta göra med det jag har gjort hittills - ingenting. Det är kul. Ni borde testa någon gång! HUGS /T♥




HAHAHA JAG DÖR

Näfan cpfolk det finns på youtube..Serbiska låtar men jaja. Tydligen älskar han Jelena Karleusa som är en serbisk sångerska. Han är från Amerika. Han har gjort många fler videos med andra serbiska sångerskor. Haha det skämmiga är att han nästan rör sig bättre än dem som verkligen sjunger låtarna!

inte ett klokt val

dagen typ krälar sug fram , hahah nemen riktigt seg och tråkig dag har det varit. Och sen så är jag inte på så bra humör, vet inte riktig varför, beror nog på vädret. Istiden äro kommen återigen. Jag trodde jag var så jävla smart som tog cyklen till skolan idag. '' det är säkert skottat på vägen dit'' , men NEEEJ. så jag fick släpa fram cyklen halva vägen till skolan, höll typ på att ramla flera gånger och som pricken över i så är du ju förståss motvind och snö som blåser i mitt ansikte. + att jag måste ta mig hem med cyklen, gick ju inte speciellt lyckat då heller. Dagens höjdpunkt var iaf att jag åt lussekatter. 
mina tjejor gör mig iaf alltid på bra humör, love u ♥

A STORY

Tjena guapas! Det är svinkallt ute, tinar fortfarande fan.

Det finns en historia bakom denna bilden, here it comes:
Vi har NO på fredagar, och hela klassen är ju där vid NO salarna och väntar. Vår klass är lite som den är så när vi såg att sjuorna satt i den ena NO salen så drev vi lite med dom. Eller drev och drev, vi ville inte det först förrens dom störde sig på det. Då började det roliga.

Först kollade vi bara in allihopa och vinkade, sen så sa dom till läraren och läraren öppnade dörren och sa åt oss att sluta. Tror ni vi slutade? Njaaa skulle inte tro de va. Efter bara några sekunder kommer vi tillbaka till det lilla fönstret och dom kaxiga sjuorna pekar fuck u oså, det roliga är att dom inte vågar säga något irl. Synd. Jaja, sen så säger läraren till en gång till, hon börjar skrika jättemycket och typ ba ''VAD ÄR DET NI INTE FÖRSTÅR?! FÖRSVINN NI STÖR JU, VI HAR LEKTION SER NI VÄL'' Detta hjälpte inte heller för som sagt så är vår klass som den är.

Sista gången så sparkade någon, minns inte vem på dörren. Hon kommer ut igen och skäller ut oss riktigt mycket och frågar vem det var men alla var tysta. Sen kollade vi in IGEN och då märkte hon att det inte hjälpte längre att skälla ut oss så hon la en grej över rutan. Vad tråkigt det låter när jag skriver det. Men det var så sjukt kul irl, alla typ dog av garv. /T♥

Fullis!

Ni som känner mig vet väl att jag tycker om alkohol. Inte så värst mycket men jaja;).  Iallafall på en kompis födelsedag så var jag lite full kan man väl säga. Och följde med min kompis till toan, medan hon gick på toan så typ lutade jag mig mot handfatet , och ja jag satte mig på det efteråt och då kom min kompis och bara la handen nere på handfatet.. Vad hände? Jo handfatet föll ner på golvet och gick sönder jag var helt blodig och började gråta medan min kompis skrattade. Sen gick jag ut lite blodig som inget hade hänt och skyllde på att det var vin haha.. Det roliga var att medan jag satt där snackade min kompis med mig. Och la handen där.
.
Goca: blablablabla
Jag ramlar ner tsm med handfatet.
Goca tittar ner och frågar vafan jag gjorde?
Jag: Det var inte jag den ramlade av sig självt.
Goca dör av garv.
HAHAHAH FYFAN VILKEN KVÄLL DET VAR GALEEEEET ASSÅ!:D
födelsedagsbarnet och jag! 18 år wuhoohoho.
Sköna grabbaaaar , jag och Ivana! aa den kvällen asså :D

SNART HELG

Nu har jag pluggat som bara den. Fast nä egentligen inte eftersom jag glömde fråga Anja om en grej på klassikerläxan vi har och då kan jag inte göra den.. Ångest!

Blev helt jävla cpglad nu, jag tänkte ''två skoldagar kvar tills helg'', längtar, behöver verkligen helg. Men så kom jag på det, det underbara, det fantastiska: IMORGON ÄR MIN SISTA SKOLDAG!!! (denna veckan) W to the O to the H to the O


Hur snygga är vi från skala 1-10? Allt under 9 räknas inte.

JAG HATAR SNAPE!

Tittade nyss färdigt på harry potter och halvblodsprinsen! Varje fucking gång jag ser den börjar jag gråta. Och mitt hat för snape blir så jävla stort. Jävla fitta han är hur kunde han bara döda dumbledore? Svika honom? Och harry det cpbarnet kunde ha gjort något. Varje gång jag ser den filmen tänker jag nu kommer harry rädda dumbledore men nej står där och tittar. VAFAN TITTARU PÅ DITT CPFAN? :( Är väldigt arg och ledsen nu , behöver en dusch!
-
ps. Jag tror dumbledore kommer tillbaka i dödsrelikerna , hehe men ni som sett den får ej säga nått..


Utvecklingssamtal

Hej babes, ska snart på utvecklingssamtal. AWESOME. Not typ. Haha, fan jag måste pissa. Ee gör de efter detta inlägg. Iaf, skolan var feeett seg. Stök i kök var kallt, vi gjorde sur glass. Gott...
Och btw! SNÖ!! Jag älskar snö!!!!!

Hehe, nu ska jag gå och pissa. Pusspiss


Jag hittade...

... En fortsättning på Lidijas favoritdansare vi detta läget. Inget att skratta åt lidija , fy skäms !
Tänk om man verkligen dansar så i hennes land , någon som vet? Om inte ... ska hon få en extra danslektion av mig ;) och jaaa Lidija , du kan vara med ahahhaahha :D



Hon är grym ;) / V

Kyssfakta, haha!

Vid en kyss överförs ca 250 bakterier

I hjärnan finns neuroner som hjälper dig att hitta din killes läppar i mörkret

I en tungkyss använder man alla 34 muskler i ansiktet

När man kysser någon bildas det mer saliv i munnen vilket förebygger hål i tänderna

1 minuts kyss bränner omkring  4 kalorier

En intensiv kyss producerar ett ämne som är 200 gånger starkare än morfin

En man som kysser sin fru varje dag lever i genomsnitt 5 år längre än män som inte gör de

I medeltal spenderar en vanlig person 2 veckor i sitt liv på att kyssas

Inget liv...


tatueringar.

När jag blir 18 så ska jag tatuera mig. Jag funderar på dessa tatueringar under, skulle bli riktig snyggt med bikini, det skulle liksom bli pricken över i.




blir sååå sugen på att skaffa dom alla.


JAG HAR TÄNKT PÅ EN SAK:

Jag kommer förmodligen dö såhär..
/T♥

HAR HITTAT NÅGON

... SOM DANSAR SÄMRE ÄN MIG :D ÄR JÄTTEGLAD. HON FÖRSTÖR MIN FAVORITLÅT TOTALT.

Jätteintressant inlägg jao

Kände att jag måste blogga men jag har redan bloggtorka (HAHAH).
Ne men vart i skolan, skittråkigt som vanligt nu vilar jag haha sen senare , höjpunkten av heela dan , DANS ! ;)
I love it love it love it <3
Önskar jag hade lite bilder och det har jag men alla är gamla hihi. Nästa vecka kommer det nya , That's a promise!



Jag vet att vi har snygga rövar ;)

HEJ SÖTIZZAR

Idag blir det plugg för fulla muggar! Säger man så? Vill bara mest retas lite med Lidde och Marre som tycker att jag ska sluta med minna svenne uttryck. Bl.a ''men det är en annan femma'' Haha men jag har faktiskt slutat med det ;)

Jaja, skoldagen var bra faktiskt. Fick vg på spanska provet som jag knappt pluggade på. Stolt ska ni veta!! Det roliga var att om man hade över 82 hade man vg, jag fick 82, rätt coolt. Fast nä. Ville ju ha mvg :(

onödig skoldag.

tjena mellan bena :P
kom hem för typ en halvtimmes sen från skolan. Var hos tandläklaren på morgonen och kom inte tillbaka till skolan förrän sista halvtimmen på tyskan där vi bara såg på en film. Efter det så hade vi elevens val. och ja vi skulle se film där också, men fick inte igång dvdn så vi fick sluta :) så ja, min skoldag bestod av en halvtimmes film. chill, men tråkigt.  Aja nu måste jag ialla fall plugga, döda mig.


I know you better than I know myself.

Hejsan. Har inte visste inte vad jag skulle skriva om igår vet inte vad jag ska skriva nu heller men jaja. Sitter här med en kaffe i handen haha nä men det gör jag och skriver med Keiiiivaaaaaan. Han skickar låtar till mig och jag ger betyg haha , sånna töntar asså :D. Det snöade ihjäl sig under kvällen helt vitt ute :(.. hating it men snart ska jag till skolan hehe och ja träffa lite folk och jobbaa i skolaan. Dettaaa inlägget är icke seriöst. Eller halvt seriöst. Eller ja!
.
PLEASE BE MINE♥


SAKNAR UGLY BETTY

Ikväll, eller snart är det desperate housewives som murre mudasir skrev, love love love. Min favorit är Gabby, antar att det är mångas favorit. Bree är rätt grym också haha. För hon ska verka helt perfekt men egentligen är hon ju inte det.

I alla fall så saknar jag ugly betty :(. Fast jag har ju min egna lilla söta ugly betty som tur är. Älskar dig Marina♥



BEVIS

Ja fellas. Där ser ni, with your own eyes. Vi är bäst. Håller ni inte med så är ni avundsjuka. Fast det hade jag förmodligen också varit om jag var ni. Så det är lugna puckar gubbar :)

Rubrik= onöödigt!

yooooo gangsters!

Kom precis från handbollsträningen. Jag och handboll , haha. Fattar fortfarande inte att jag faktiskt gått med på att träna så ni behöver inte fråga hur jag bröjade haha ;)

Nu är det dags för något roligt... NO och Matte jiippiiii, mina absoluta favorit ämnem , ni vet hur mycket jag älskar skolan !... så skriver altså folk som älskar skolan .. och jag.. är inte en utav de jao ;)
Värsta ämnerna som finns enligt mig men vad gör man inte för betygen -.-

Och så tänkte jag på Tamaras fiina roliga inlägg, jag måste erkänna, det var sjuukt roligt, jag låg på golvet och skrattade men ... vafan kan du inte vara så rolig in real life för?

och nu har kära jag fått problem med bilderna för antingen är internet seeegt eller har jag börjat bli dement och glömt hur man ska göra... VAFAAAAN.



Baby , you know I love you (a) och självklart leker vi coolingar ;)
Bilden är sjuuuuukt gammal!

xoxo / Vanessa



snööööööö :(

japp roligt med massa snö, very very very fuuuuuuuuuuuuuun :D :D :D ....... fast nää.  Snön är väl kanske lite småfin .......fast nää. Det är roligt med snö!!!! .....fast nää. Snö är bra att ha!!!!!! ....fast nää. Jag har lite tråkigt!!!! :( ...fast nää.
Asså snön och regnet förstörde typ min dag, icket bra det. Men jag underhöll mig själv ute ,  innan träningen, resultatet blev ganska fint.

väldigt fint må jag säga. kräver ett par ljuvliga och magiska fingrar för att göra ett sånt här mästerverk.

GOOGLE ASSÅ

Tjena mellan bena! Nu ska jag äta våfflor. Nyss skrev jag vofflor, fick gå in på google för att kolla hur det stavades. Haha dyslexi ibland asså. Thank you google.

Jaja, back to VOFF VOFF lor, nu ska jag gå och äta det här hemma i värmen. Hur avundsjuka är ni ;)? /TAMARA♥
MINA ÄR FINARE!! OCH GARANTERAT GODARE!

Allt var svävande men nu så ser ja klart ..

Hejsan sötisar! Ska dra på träning nu , fyfan vad äckligt väder det är här i Nybro regn och snö. Usch hatar vintern verkligen men ibland kan de vara mysigt! Någon gång i veckan ska jag baka lussekatter med farmor mysigt och gott:D! Men nu ska jag dra till träningen för min farfar väntar på mig i bilen.
-
Petter-längesen
Älskar verkligen denna låt!

blö...

Hej sötisar! Sitter här i soffan med pyjamasbyxor och tjckis tröja och äter chips. Har mensvärk också, jätte kul!

Skolan = skit

As deppig dag, men keivan gjorde den lite bättre.. Hehe puss på dig kiwi :love:

Aja, nu ska jag hämta lite vatten och sen mysa lite med min plutt!



Visst är han fin? Min lille gullibusshiisötiiisss, hehe..


MIN HJÄRNA KOMMER SNART ATT EXPLODERA

Asså plugget DÖDAR mig, de äter upp mig levande. Jag vill inte plugga nu, jag orkar inte. Dödar hellre mig själv. Poom pang *död* ;)
Hur stor är rymden, den kan inte vara oändlig, kan den det eller? Hallå, elvis!
En annan grej, hur fan kan ett gånger ett bli ett
(huummm, stryk det från min text)
Alla har en mamma å pappa inte sant, men jag vill inte tro att dom knullat med varran
Usch,  bort bort hämska tanke, känslan får mig att lämna landet
Vänster i spegeln är egentligen höger, å kommer man till himlen när man mött döden
Vad händer med kroppen när dom bärt bort den
Kan man rulla bajs och tillsätta pärlsocker
Varför är det fult att säga knulla, fitta
Varför är det tyst i alla fulla hissar
Är gräs knark, eller är knark bara gräs
Är kroppen ett tomt skal utan min själ

Min hjärna kommer snart att explodera
inget som du kan manipulera 
har du massa frågor jag har flera 
så tänk på mitt namn när du undrar över nått

Tänker bilolyckor när jag går här över gator
Jag vill ha bevis att människor har varit apor
Fanns dinosaurien, huum näe tveksamt
Okey man får kramp, den är stel, är det stelkramp
(finns australien)
Det vet ingen annan än några få som verkligen varit där, jag svär
Fan jag glömde att rima, föresten vad är ett rim
(tjock dimma)
Okey, varför tycker du att äta är gott
Jag tycker alla borde vara beväpnad med nått
Jag snackar vattenkrig, det kallas kallabalik
Så alla balla kom hit, för nu kallas alla  hit
Vem gjorde klockan å vem bestämde tiden
Känner nån igen den snubben jag beskriver
Fucka mitt liv jag sover bort hela dagen
å sen blir det mörkt, jag vill träffa den saten
Lite sådär tycker och tänker jag just nu... Hörs snart / TAMARA ♥


helt vanlig dag.

Idag var det en helt vanlig tråkig skoldag. Och att det har regnat hela dagen gör ju inte saken bättre precis. menmen så måste jag plugga nu, vi har ganska mycket just nu i skolan :/ annars så blir det desperate housewives ikväll som vanligt, loove it :)   aja , tråkigt inlägg om en tråkig dag .

onödigt inlägg

Godmorgon! Försov mig lite idag till kvart i hihihi hoppas jag inte kommer försent ut till Tamara hon lär döda mig :D. Men det blir jag nog inte nu ska jag dra och dricka yoghurt sen ska jag sminka mig. Och detta inlägget blev väldigt intressant verkligen? Onödigt inlägg som sagt!'
.
Slänger in en bild från sommaren. Fan vad jag saknar dig ungjävel!!

BLOGLOVIN

bloglovin
Nu har ni två alternativ. 1: Följ vår blogg. 2. Följ vår blogg. Hoppas ni väljer alternativ nummer 1.
(btw tjejer, den som kan, kan väl lägga in denna html koden på menysidan?)


Följ min blogg med bloglovin

NÄR JAG BLIR 08:A

kan jag börja lyssna på denna låten:

Stockholm i mitt hjärta, jag besjunger dig min vän -samma, samma, du ska brinner igen. En storstadsidyll för jag älskar dina uttryck


I Love Us

Lidija säger:
kmr ni visst
och jag kmr ha sex med hans bror
så tyst nu!!!!

Vanessa Deomic säger:
HAHAAHHAHAHAHAH

Lidija säger:
låt mig drömma
verkligheten

 Vanessa Deomic säger:
precis ...jag drömmer att det första jag och han gör är att hångla upp varandra
men nej ..
för det jag drömmer
händer aldrig irl

Lidija säger:
det drömmer jag om hihi
asså men med hans broder
hihihih
du ska drömma att ni gifter er

Vanessa Deomic säger:
precis

Lidija säger:
så jag kan ha sex med hans bror
hahahahahahah

Vanessa Deomic säger:
hahahahahhaha super

Lidija säger:
jussteeejaaa
ja sam smart

Vanessa Deomic säger:
jesi jesi


Vi har sämsta humorn ever but that's why I like her ;)





Ps. Bilderna är från lidijas facebook men det är tillåtet att sno vid dessa tillfällen ;)
Och resten av mina girls, I love you too (L)


I promised...

att länka ebba davidssons blogg så här har ni den --> www.ebbadavidsson.blogg.se







I LOVE THE WAY YOU LIE

I love this song. Eller båda låtarna. Love, love, love, love♥

Love the way you lie part 2 Rihanna ft Eminem

SERBIEN 2010

Efter Lidijas inlägg ville jag lägga upp lite bilder sen sommaren 2010 som jag spenderade i Serbien. Ordet bäst kan inte ens förklara hur bäst det var. Ah cp I know. Svårt att förklara haha. Galet är ett annat ord också.

Denna bilden. Fyfan. Att åka moppe måste nog vara en av dom bästa sakerna on planet earth.♥

svårt val..

Oj vad seriös Tamara var där nere. Italienare ska man väl va. Hihi , eller likna Chuck Bass ;)! Skoldagen idag var great, det var riktigt kul kan man väl säga! Ibland är skolan bra och det gillar vi! Nu ska jag plugga, säger samma sak som Tamara älskar att plugga, bästa saken i livet.
-
Idag fick jag ett svårt val framför mig. Vet inte vad jag ska välja. På jullovet så skulle jag först till Serbien med min pappa men det blev inställt och jag trodde det inte var mer med det. Så jag valde att åka med min mamma till Österrike där min syster bor med sin pojkvän. Först var jag väldigt ledsen för jag ville till Serbien men nu börjar det kännas helt okej. MEN idag kom min pappas kusin och sa till mig att han ska till Serbien om en månad typ i 10 -15 dagar och så sa han till mig att jag kunde åka med honom med flyg?.. Vet verkligen inte vad jag ska göra, nu tror dem flesta att jag ska till Österrike och jag vill dit. Samtidigt vill jag verkligen till Serbien och se alla mina vänner som jag saknat. Men har dock saknat min syster också. Fast jag ej har så många vänner i Österrike för alla serber åker till Serbien. Vet inte vad jag ska göra!!.. Åååh hatar detta.
.
Slänger in en bild från Serbien i somras.

30 dagar

wihooooooooooooooo bara 30 dagar kvar till jullovet och 22 skoldagar kvar. och sen efter jullovet så är vi halvvägs till sommaren !!!!!!!!!!!  it's so close but so far away.

asså dessa 4-5 månader sen skolan börjat har tiden gått så sjukt snabbt, och lika snabbt ska det gå till sommarlovet också. Saknar sommaren såååå mycket, men aja det är bara att hålla ut ''lite'' till ;)

En av stränderna där jag bor i Kroatien. Asså saknar det så sjukt mycket, enda anledningen till att jag vill ha sommarlov, för att åka till Kroatien.

2010-11-22

Shit , när jag ser det där datumet. 22 november, och snart är inte detta året kvar längre. Vafan går det så snabbt för? Man känner att man kunde gjort så mycket mer roligt men nej ... jag bor i Nybban daaaah...

"Live your life every single day , cause that day won't come back"

aja , min dag idag... plugg... jag lever för plugg (not). Jag hatar plugg! men blablabla bra betyg blablabla.
nae , nu ska jag plugga och dra från min baby (datorn) haha.

See ya later hetingar ;)


Bild från sommaren i Bosnien - I miss it

DEJTING HÄR

Jag och Stephi har ju pojkvänner. Nu tänkte jag vara lite generös och hjälpa resten av tjejerna att hitta deras perfect match.

Är du en kille som gillar att läsa (särskilt hästböcker) eller är italienare så hör av er till Lidija på: 0481-56932

Är du en kille som dansar (speciellt kunna skaka ass, det är ett måste) hör av er till Vanessa på: 0481-69582

Är du en allmänt vanlig söt kille som tycker om twilight (så är du antagligen bög) hör av er till Marina på: 0481-85756

Är du en man på 30+ så hör av dig på: 112 för då är du förmodligen pedofil. Telefonlinjerna är öppna 24/8!

RUBRIKER SUGER IBLAND

Hejsan bananas! What's up? Själv kom jag hem från skolan och käkar, tillåtet att anteckna! Anyways idag blir det pluggdag, jippi, älskar att plugga lika mycket som jag älskar spindlar och insekter, vilka underbara små varelser.

Jag tycker btw att vi uppdaterar sjukt bra, tycker inte ni också det? Om ni inte gör det så är ni sämst.


Såhär taggad är jag nu och ser verkligen fram emot att börja plugga!!!

2cool4school

Tjena där i avlånga landet hur mår ni? jag mår primaa , hahaahah driver :)
nemen , just nu sitter vi i skolan , och ja vi ska ha matte , fast det går ju riktigt bra (y) 
fast hinner inte blogga mer för nu kommer läraren , bye !

första sommardagen , miss that!! :)


Skolan

Hejsan är i skolan! Har datamatte , marina sitter bredvid mig och skriver ett inlägg hon med. Här är vi duktiga på att blogga! Bättre än kissies brää. Nä har verkligen tråkigt snackar skit men de blir så när man umgås med bajskorven Marina haha :D! Jag tycker verkligen jag är rolig så synd.. Aja jag och Marina surfaar runt medan Tamara pluggar effektivt. Duktig flicka där! Sa ju att hon var the good girl ;). ¨
-
Aja min pappa tog ifrån mig min dator idag vid sex på morgonen :o eftersom han råkade trampa på den de är väl inte mitt fel att han inte ser den på golvet. Jaja jag kommer nog få tillbaka den när jag kommer hem. Hoppas jag. För jag måste ju plugga på den hihi , good girl här med ;) Jaja nu ska jag fortsätta snacka skit med tjejerna!

Jag och Marina förra veckan på datamatte!


Chuck Bass and Blair

Jag har alltid älskat Chuck Bass och Blair Waldorf. Men den förra säsongen och denna så har jag verkligen börjar ÄLSKA dem. Så perfekta dem är speciellt Chuck. Dem får alltid dem bästa replikerna i alla avsnitt. Jag är lite längre på denna säsongen än ni som tittar på kanal5 är! Anledningen till att jag älskar gossip girl är pga chuck och blair. Man kan säga såhär jag älskar Chuck / Ed så mycket att jag har han på mitt fucking tak? haha. Beroande? hell yeah! Men kollar ju alltid upp innan jag somnar och då ser jag han. Guds gåva hahahahaha. Nä jag överdriver lite nu men jag har han på mitt tak.
.
Favorit replikerna :
C- Don't F with an F-er!
.
Chuck: I'm Chuck Bass! No one cares.
Blair: I do! Don't you understand? I'll always be here! I don't want you going anywhere. I couldn't bear it. So whatever you wanna do to yourself, please don't do that to me. Please.
Chuck: I'm sorry.
Blair: It's okay.
.
Chuck: This isn't you.
Blair: How do you know?
Chuck: Because I know you better than I know myself.
.

Chuck: You were right. I was a coward running away again, but everywhere I went, you caught up with me. So I had to come back.
Blair: I want to believe you, but I can't. You hurt me too many times.
Chuck: You can believe me this time.
Blair: Oh. That's it?
Chuck: I love you too.
Blair: But can you say it twice? No i'm serious, say it twice! 
Chuck: I love you, I love you, that's three, four, I love you

Favorit paret och killen!


MIN BLOGGDATA

Det här är min bloggdata, väldigt kattig. Den är sjukt bra och praktisk. Rekommenderas starkt! /TAMARA♥


Nobody can change me ...

Sitter och kollar igenom mina danser på facebook, inget liv men man har minnen asså. You should take a look at it ;)
Lidija , vi är visst effektiva och nej, du kommer inte tröttna ;)
Det är blir bara ett tråkigt jävla inlägg för jag har inget liv idag , bara haft tråkigt heeeela dan, kul va?
Som tamara nämner där nere, stephanie skit grymt jobb , designen blev grym!




Piiiizzzz out! / Vanessa

Took a look in the mirror, said what's up yee

Hej babes! Sitter och smsar. Har fett tråkigt. Hehe, iaf.

Stack hem till jw förut en stund, var väl mysigt :)
Vilket tråkigt inlägg, haha. Ska gå och fixa lite kläder tills imorgon istället.
Puz puz


Vill vara neger igen :(


101121

Kom precis hem från kusinen, där jag åt sååååhär mycket god mat och snackade oså. Nu sitter jag här hemma och gör inte mycket, blir data sen duschen, efter det kanske någon film.

Tycker Stephi har gjort ett bra jobb med designen, blev skitnice. Ser ni det rosa bandet i hörnet? Här kör vi med goda gärningar vettni ;) / TAMARA♥



Every girl just wants somebody that wants them back.. at least that's what i want

Hejsan kom hem för en halvtimme sen kanske? Var väl ganska okej.. Lite tråkigt bara , men såg film oså :)
.
Imorgon är det skola ha en känsla på mig att hela veckan kommer att vara ganska dryg men enligt mitt horoskop så är det inte så ''Lyckan är med dig den här veckan så var inte rädd för att ta upp stora frågor med dina nära och kära.'' ;) Tycker att vår blogg fungerar så bra men tjejerna är ju inte så värst effektiva. Bara jag men jag kommer snart tröttna , bäst för er att jag inte gör det haha! Men nu ska jag se färdigt på harry potter så vi hörs kanske sen!
Later suckers/ LM

Stephi (eller stefanija som jag tycker om att säga) och jag!

SsSteeephi

Shue! Såg att alla hade skrivit lite om sig själva, då gör jag väl det också.

Jag heter Stephi då, är lika gammal som dem andra och bor i Nybro och blablabla.
Så jävla tråkigt information, haha. Iaf, jag älskar mode & kläder och hatar skolan.
Mitt liv består av att sitta på donken med mina blattar och snacka skit, och
leka med min kääära pojkvän som är lika kriminell som Tamaras. HAHA DRIVER!
Yee,




Slava

Hejsan suckers! Bra jobb tjejerna har gjort tycker jag. Vaknade iallafall vid halv ett och nu ska jag dra till farmor för  vi har slava(man firar familjehelgonet typ!). Palla inte förklara vad det är men google finns alltid om ni vill veta. Ska dra nu och ta med mig laptopen men farmor har ingen internet så ska väl bara titta på min älskade harry. Jag hör av mig när jag kommer hem. Har inget intressant att skriva just nu bara att jag ÄLSKAR jönnköping och HV71:s hejaklack goa grabbar de där. Packade och söta haha.
Jag och bästis igår påväg till jönköping! (ta inte bilden seriöst!)
Bästis och jag igen. vi hade tråkigt juu!

''DET ÄR INTE HOCKEY, DET ÄR BANDY''

Vanessa: ''Det är inte hockey, det är bandy''
Notera att det är en kille, på ISEN med SKRIDSKOR!
/TAMARA♥

Vanessa

Morning coolingar. Jag somnade för tidigt igår och vaknade försent och det första meddelande jag får av lidija är "GÖR ETT INLÄGG DÅ" så here it comes. Jag heter Vanessa då , kommer från Bosnien. Bästa landet ever , bara man kunde åka lite oftare. Jag är 96:a som alla andra och älskar dans haha. Dansat i 6 år nu och det ska bli misnt 6 år till! Nu har jag även börjat spela Handboll , mina blattebrudar får stå ut med mig ännu mer vafan. Jag är ingen mästare på att blogga, but i learn fast. McDonalds är vårt andra hem , omg vilka minnen asså.
Som de flesta hatar jag spindlar ... och gräshoppor. Nu ska jag käka , peace !


MARINA

Som ni redan vet så är vi ju fem tjejer som har denna blogg. Och jag är då Marina och jag kommer från Kroatien. Precis som alla andra är jag en 96:a som bor i Nybro. Vi alla går på samma skola och ses varje dag i skolan, och även på fritiden. På fritiden så spelar jag även handboll. Jag älskar mina vänner och min famlij ♥bäst är dom.
och ja , det är rätt tidigt för mig nu så jag kommer inte på så mycket mer saker;)

Anyway, igår så var vi ju och spelade handboll hela dagen i jönköping, har för mig att vi spelade dm elr nått. Eller jag vet inte riktigt vad det var, vi vann ialla fall en match och förlorade en. så vi kom på andra plats av tre lag, så ja, vi är nästbäst :) mohahaha .
fast Mcdonalds och bussen var helt klart bästa. hhahaah
Atografer  från ''Hv71'' aka deras hejarklack också , wihooo


LIDIJA

Eftersom Tami tvingat oss alla att skriva om oss själva och jag glömde så kan jag väl göra det nu för jag väntar på Marina.
Jag är då 96:a som resten utav oss. Kommer ifrån Serbien som Tami gör. Bra att du nämner det chompiz! Saknaden till landet är väl stor men till vännerna och folket är det ännu större. Bor som resten utav oss i Nybro , tråkig liten stad som jag inte ska bo kvar i länge till för ska flytta till Stockholm efter nian där min mamma bor. Bor hos min pappa just nu. Känns lite konstigt att flytta till huvudstaden om typ två år och mindre men det går nog bra. Har ju ganska great friends där med men inte som här , aldrig som här♥! Jaja nog om det , jag spelar då handboll och ÄLSKAR sporten men det känns som hela vårt lag bara är fast. Många kan tycka jag är en bitch när dem ser mig för första gången , men det är jag verkligen inte. Ja vad ska jag mer skriva? det mesta kmr ni få reda om mig så småning om. Jag hatar spindlar och insekter över huvud taget hatar folk som snackar skit (alla gör det nog!). Men jag älskar mina vänner , min familj och min hund , dem bästa sakerna i mitt liv någonsin♥!
That's all I had to say for tonigh, Later suckers ♥/LM
En ganska gammal bild på mig men jaja.

TAMARA

Tja alla kattiga läsare. Lidija gjorde ett great första inlägg där hon förklarar lite om vilka vi är, nice work buddy! Hahaha.
Anyways så kommer denna bloggen bli legen... wait for it.. DARY! Eftersom vi är så fem coola, awsome och riktigt sköna brudar så kommer även bloggen bli så. Haha okej.. Typ..

GOOD 2 KNOW: Vi gillar mode och Mcdonalds är vårt andra hem.

Jag kan väl ta och berätta lite om mig själv också eftersom ALLA andra också SKA göra det. Så nu vet dom! Jag är en 96:a som resten, gillar att festa, älskar kläder och mode, hatar spindlar och insekter hoppas dom utrotas, har en pojkvän som är en kriminell jävel, men kan vara väldigt gullig.. ibland.. just kidding! och jag har världens bästa vänner och familj. Finns en massa mer om mig, men är helt tom i hjärnan, klockan är fan mycket och jag är trött, bra ursäkt tycker jag. TTYL / TAMARA♥
blir bara halva jag idag, eftersom jag inte har någon ork att leta efter någon annan bild. Så min andra halva förblir ett mysterium tills nu! ;)

Our blog, the golddiggers!

Hejsan! Lidija här. Vi är iallafall fem tjejer som har startat en blogg, Vanessa , jag , Tamara, Marina och Stephanie. Hoppas det går bra, och att det blir roligt. Idag har vi alla spelat handbollsmatch eftersom vi spelar i samma lag så vi har varit tillsammans hela dagen, mysigt! Det var då vi kom på idéen att starta en blogg tillsamans.
Kan väl beskriva oss lite snabbt :
Marina, Stephi , Vanessa, Tami , Jag!
Haha fyfan vad ful jag är satt här och klippte ut allt detta för er skull. Haha jaja bjuder på några bilder nu också sen ska jag sova, godnatt allihopa!
Söta vanessa idag!
Min fina inbakade fläta, som ardita och Marina gjorde haha! De krävs två till mitt tjocka hår!
handboll ♥
(måste säga att de är en dålig kvalité på bilderna här , på devote.se där jag brukar blogga är det mkt bättre!)

RSS 2.0