A STORY

Tjena guapas! Det är svinkallt ute, tinar fortfarande fan.

Det finns en historia bakom denna bilden, here it comes:
Vi har NO på fredagar, och hela klassen är ju där vid NO salarna och väntar. Vår klass är lite som den är så när vi såg att sjuorna satt i den ena NO salen så drev vi lite med dom. Eller drev och drev, vi ville inte det först förrens dom störde sig på det. Då började det roliga.

Först kollade vi bara in allihopa och vinkade, sen så sa dom till läraren och läraren öppnade dörren och sa åt oss att sluta. Tror ni vi slutade? Njaaa skulle inte tro de va. Efter bara några sekunder kommer vi tillbaka till det lilla fönstret och dom kaxiga sjuorna pekar fuck u oså, det roliga är att dom inte vågar säga något irl. Synd. Jaja, sen så säger läraren till en gång till, hon börjar skrika jättemycket och typ ba ''VAD ÄR DET NI INTE FÖRSTÅR?! FÖRSVINN NI STÖR JU, VI HAR LEKTION SER NI VÄL'' Detta hjälpte inte heller för som sagt så är vår klass som den är.

Sista gången så sparkade någon, minns inte vem på dörren. Hon kommer ut igen och skäller ut oss riktigt mycket och frågar vem det var men alla var tysta. Sen kollade vi in IGEN och då märkte hon att det inte hjälpte längre att skälla ut oss så hon la en grej över rutan. Vad tråkigt det låter när jag skriver det. Men det var så sjukt kul irl, alla typ dog av garv. /T♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0